Какво новоПолезно

Да организираш специално събитие край морския бряг – защо е чудесна идея?

Рождени дни, годишнини, делови срещи и семинари, тийм билдинг мероприятия – всички те могат да се проведат край морето и по този начин да станат още по-специални както за организаторите, така и за участниците. Някои от големите луксозни комплекси по родното черноморие са предвидили такава възможност и никак не е странно, че гостите им с радост приемат една такава оферта.

Да съчетаем полезното с приятното

Организирането на работни срещи, семинари, обучения и тийм билдинг мероприятия в изисканата среда на луксозен курортен комплекс е отлична идея. Тя най-точно претворява на практика фразата „да съчетаем полезното с приятното. В неформална (извънработна) среда участниците в събитието могат да се опознаят по-добре, благодарение на което да положат началото на по-тясното си сътрудничество.

Морето е синоним на почивка от ежедневния стрес и на занимания, носещи изцяло приятни емоции. Когато излезем от скучната делова на обстановка на офиса, ставаме по-продуктивни и креативни, защото умът ни не е подложен на непрестанен натиск. В този ред на мисли, няма по-подходящо място от морския курорт, където да разработим своята фирмена стратегия, да запознаем екипа с новите похвати на действие, да обучим нужните ни специалисти, да се договорим с клиенти и партньори.

Работата в неформална среда не се възприема от хората като работа. Когато стресът от работното ежедневие липсва, разговорите по важни въпроси протичат много по-гладко. Резултатите, които не сме успявали да постигнем през цялата година, са налице, при това, постигнати без никакви усилия. Резервирайте хотел с модерно оборудвана конферентна зала за своите фирмени мероприятия. Бизнесът ви ще спечели от това.

Празникът става по-специален, когато е отпразнуван на любимо място

Има хиляди причини да организирате пищно тържество в изискан хотел, разположен край морския бряг, и нито един аргумент против това ваше решение. Логистичните проблеми като организирането на пътуването на вашите гости днес са лесно решими. В крайна сметка малко са хората, които биха отказали да присъстват на сватба, рожден ден, годишнина от сватба или друг специален празник, понеже не искат да пътуват до морето.

Факт е, че за целта е нужна солидна финансова инвестиция, но за хората, които могат да си го позволят, едва ли има по-оригинално решение. Един тривиален празник като рождения ден, пък бил той и кръгла годишнина, има всички предпоставки да се превърне в паметно събитие. Колкото и да не ви се вярва именно обстановката, а не храната и напитките формира в голяма степен празничното настроение.

Какво е нужно, за да реализирате едно незабравимо морско събитие?

За да реализирате важно бизнес или лично събитие в луксозен морски комплекс са нужни само няколко неща. На първо място е желанието да приложите нестандартен и оригинален подход. На второ място са финансовите средства. С достатъчно далновидност и добро управление на финансите, организирането на морско събитие не е невъзможно.

Нужен ви е човек с добри организаторски умения. Ранното планиране е ключът към безпроблемното реализиране на деловото или празнично мероприятие. Ако планирате да използвате услугите на хотел в разгара на сезона, е необходимо да направите резервацията няколко месеца напред. Най-напред обаче е необходимо да намерите изискан хотелски комплекс, който ще ви съдейства по всички начини за организирането на морското ви приключение.

Източник: penelopepalace.eu