Мода

Какви панталони да изберете за жена с пълна фигура

макси-мода-бг

В света има много жени с големи размери. И макар че за много от тях е трудно да изглеждат елегантно и цялостно, това не означава, че не трябва да опитват. Когато имате извивки, може да се окаже предизвикателство да намерите панталони, които също да ласкаят фигурата ви. За щастие, има марки с разширени размери и стилове, които ще подхождат и на пълната фигура. С правилния чифт панталони можете да имате цял тоалет, който да изглежда страхотно от главата до петите.

Панталони с дължина до глезена

Панталоните с дължина до глезена са най-добрият избор, ако имате по-пълна фигура. Те са по-ласкави от панталоните, които стигат до коляното, и също така са по-щадящи от късите панталони. Ако имате големи прасци, ще се радвате да знаете, че панталоните с дължина до глезена са идеалният стил за вашите крака. Материалът може да се приспособи към размера на краката ви и въпреки това да изглеждате страхотно.

Панталони с изрязани крачоли

Панталоните с изрязани крачоли са най-добрият избор, ако имате тънки прасци или търсите модерен външен вид. Точно както при панталоните с дължина до глезена, можете да избирате между тесни, обикновени и свободни панталони. Панталоните с тънка кройка ще бъдат по-тесни около прасците, докато по-свободните панталони могат да се приспособят към по-големи крака. Както при всеки друг вид панталони, трябва да ги пробвате и да се уверите, че ви стоят добре. Кройката на панталоните трябва да е удобна, но не и прекалено тясна.

Широки панталони

Ако имате по-пълна фигура и големи прасци, трябва да обмислите закупуването на широки панталони. В сравнение с другите видове панталони широките панталони имат по-свободна кройка около краката и по-тясна линия на подгъва. Това дава възможност за по-удобно прилягане, което също така изглежда страхотно.

Не забравяйте жилетката

Ако изберете панталони, които са по-свободни около бедрата, можете да ги съчетаете със стилна жилетка за по-ласкав външен вид. Жилетките са чудесен вариант за жени с пълна фигура, тъй като могат да отклонят вниманието от бедрата ви. Можете да носите жилетки върху всякакъв вид горнище, включително блуза, тениска или риза. Ако искате да добавите малко цвят към облеклото си, изберете цветна жилетка. Можете също така да добавите цвят със стилен шал.

Заключение

Жените с пълна фигура могат да носят панталони и да изглеждат страхотно в тях. Независимо дали ще изберете панталони с дължина до глезена, панталони с изрязани крачоли или панталони с широки крачоли, има много възможности за ласкателни панталони. Когато пазарувате панталони, не забравяйте да пробвате различни стилове, докато откриете тези, които ласкаят фигурата ви.