Без категория

Как да избираме макси дрехи? Съвети при комбиниране на макси дрехи.

Грамадан бгЗащо е нужно да наблягаме точно на макси дрехи? Те са си нормални дрехи, с нормални цветове и принтове, но както и при останалите, има такива, които са подходящ и такива, които не са много добър избор.

В настоящия материал, ще разгледаме някои съвети, относно избора и комбинацията на макси дрехи.

Не се страхувайте от прозрачните и леки материи.

Със сигурност сте забелязали, че хората, които са с по-големи размери, предпочитат широките и тъмни дрехи, под които да се скрият.

Истината е, че това има точно обратния ефект – тялото изглежда безформено и още по-голямо, отколкото е.

Оставете подобен тип дрехи за вкъщи, а на работното място или за свободното време изберете нещо по-леко и ефирно. Разбира се, когато говорим за такъв тип материи, визираме дамските дрехи.

Въпреки че създават усещане за лекота и ефирност, тези дрехи трябва да разполагат с подплата, която да оставя нещо и за въображението на околните.

По принцип тези материи са произведени от синтетични влакна, задържащи влагата и не е особено препоръчително да ги носите през най-горещите летни дни.

V-образно деколте

При дамските дрехи този тип деколте има свойството оптически да издължава фигурата и да акцентира върху размера на бюста. При по-пълните жени обикновено той е по-голям, така че е добре да се възползват от този плюс. Въпреки това, не прекалявайте, знаете, че тайната на формулата се крие в умереността.

Дантелата е добър избор

Не си мислете, че само супер слабите или добре сложените жени могат да си позволят дантелени дрехи и бельо. Напротив, порестата структура на дреха, в която е включена дантела (подчертаваме – включена, не изцяло), подобрява вентилацията на тялото и е добър избор за топлите дни.

Забравете за дрехите, подходящи за хора на 70-годишна възраст, обличайте се стилно, съобразно възрастта си, както и ежедневието.

Източник: https://maksi-moda.bg/