Мода

Красота в няколко стъпки с правилния часовник

Дамите обичат да разкрасяват себе си по различни начини. Едни от любимите „играчки” на жените са бижутата, гривните, пръстените, стилните дамски часовници, а понякога и красивите мъжки часовници, обувките. Всички тези елементи, съчетани по правилният начин, могат да направят една жена неотразима. Ако някой е смятал, че дамите, така или иначе, разполагат с много бижута, то в последно време към техният арсенал се прибавиха и гореспоменатите маркови часовници. Все по-често може да се забележи някоя дама, която влиза в елитен магазин за часовници в София и излиза от там с няколко покупки. Увеличи се и търсенето на онлайн часовници.

С наближаването на празниците темите за подаръци и темите за визията стават изключително актуални. Ето защо жените трябва да спазват няколко прости стъпки за да изглеждат неотразими. Важно е с какво сте обута, какво сте решили да изберете, като тоалет и също така какви бижута ще подберете.

Роклите и полите винаги са били на мода. Те предизвикват интерес у мъжката част от човечеството, а също така са любопитни и за много дами. Те придават сексапил и изглеждате страхотно с тях. Комбинирани с подходящо яке за студените дни могат да бъдат изключително ефектни.

Обувките. Те могат да бъдат много и най-различни. Техният свят е необхватен. Съвет на специалистите е да комбинирате любимите си обувки и техният цвят с качествени часовници Casio например. За празнични дни изберете обувки на висок ток или боти от кожа. Те ще придадат завършеност на краката ви, а също така и ще подчертаят глезените ви. Практични са и за студеното време.

Краоста и стил с подходящия часовник - снимка

Изберете качествени гривни или по-добре, заместете ги с луксозни часовници. Днес тези скъпи часовници не бива да изглеждат прекалено големи. Изберете нещо нежно от колекцията на часовници Rado. Малък циферблат, позлата и дълги каишки са част от най-предпочитаните Fossil часовници в последно време. Бъдете в крак с модата с тяхна помощ.

Жените обичат часовниците и техният изчистен стил

Изчистената визия на едни дамски часовници определено се харесва на дамите. Ако преди години те не обръщаха внимание на носенето на маркови часовници и логично най-продаваните оригинални часовници бяха именно тези за мъжката част от населението, то днес това далеч не е така. Днес в същото време все още се продават най-много мъжки часовници на глава от населението. Това обаче се дължи не толкова заради увлечението на господата по мъжки часовници с цени по джоба, колкото от това, че много дами си падат по мъжки часовници.

Причина за това е фактът, че дамите обожават да носят мъжки неща. Така стои например въпроса с парфюмите. Мъжките скъпи часовници не отстъпват. Те са идеален подарък за много мъже, ако не станат на китката на жената или пък по-скоро ако не и харесат как се комбинират с тоалетите и. В същото време, въпросните скъпи часовници за господа са с изчистени линии и дизайн. Малките циферблати и леките златисти или сребристи нюанси могат да се съчетават по чудесен начин с редица рокли, обувки и поли. Всъщност, дамите знаят това и поради тази причина не спират да издирват най-добрите предложения на часовници Casio или пък най-изчистените варианти на часовници Rado.

Дамски часовници

Самото носене на часовници от дамите се разглежда, като положителен знак. По този начин, те се стараят да бъдат красиви, което е закодирано в тяхното ДНК, но в същото време, за разлика от обеците и гривните, едни Fossil часовници дават усещане за контрол над времето. Жените могат да бъдат в крак с времето, а това на свой ред може би ще ни отдалечи от моментите, в които сме свикнали да казваме, че жените винаги закъсняват. Тази черта на скъпи часовници със сигурност ще се хареса на господата.