Полезно

5 продукта, свързани с бебето

5 продукта, свързани с бебето

1. Одеяла за повиване Aden + Anais

Спомням си, че чух за тези одеяла и ги видях в някои бебешки регистри, но поради високата им цена реших да не ги включвам в собствения си бебешки регистър. Прецених, че стандартните меки одеяла за повиване от BabiesRUs ще са достатъчни, така че избрах тях. Но сега разбирам защо толкова много други майки са избрали марката aden + anais. Тези муселинови одеяла за повиване са изключително меки и дишащи. Те са идеални за хора с деликатна или чувствителна кожа. Освен това са огромни. Това е предимство, ако искате да ги използвате и за други неща, освен за пеленаче, като например покривало за кърмачки, кърпа за оригване или покривало за количка, и това са само някои от тях.

2. Бебешки монитор с видео

Въпреки че проведох задълбочено проучване, преди да взема решение за моите задължителни бебешки артикули, предположих, че един основен, но висококачествен бебешки монитор с видео ще бъде достатъчен. Не мислех, че тези висококачествени, обикновено скъпи видеомонитори са необходими… докато не научих обратното. Докато аудиомониторите са полезни, за да ви предупредят, когато бебето се събуди и има нужда от вас, видеомониторът е от съществено значение, ако се притеснявате за газове, рефлукс или просто се уверите, че детето ви диша нормално. Ако нещо изглежда необичайно, ще можете да успокоите страховете си и да се притечете на помощ на бебето веднага. Защото, колкото и ужасяващо да звучи, нито един аудиомонитор не може да ви каже дали одеялото на бебето не се е доближило твърде много до главата му. Определено е един от артикулите за бебета, наред с памперсите от www.памперси.бг,  които ми се искаше да добавя в списъка със стоки от първа необходимост в моята бебешка регистрация… но се радвам, че имам втори шанс!

3. Детска количка с чадърче

Да, сигурна съм, че вече имате количка в списъка си с бебешки принадлежности – но не забравихте ли да включите обикновена количка с чадър, която да можете да използвате, докато бебето расте? Количките с чадър обикновено са по-евтини и по-лесни за маневриране при пътуване. 3D количката на Summer Infant изглежда е любима сред майките поради своята издръжливост и преносимост. Тази количка е хубава и по-евтина алтернатива, ако няма да пътувате много и просто се нуждаете от бърза и лесна количка, да речем, за посещение при баба, на панаира или за уикенд.

4. Boppy възглавница за кърмене е номер четири.

След като прочетох положителни отзиви, избрах възглавницата за кърмене My BrestFriend за подкрепа на кърменето. Въпреки че ми хареса, съжалявам, че не включих и възглавницата Boppy в регистъра си. Виждах други нови майки с тази възглавница навсякъде, където ходех, и се чудех защо са избрали нея. Бързо осъзнах колко полезна може да бъде за новите майки в първите дни. Тя работи добре за поддържане на бебето – за подпиране след хранене за безопасност и подкрепа, за облекчаване на проблеми с газове и рефлукс и дори за позициониране за бърза месечна снимка. ЖЕЛАЯ да имам такава за моите деца!!

Бележка: Boppy произвежда и бебешки шезлонг, който може да се използва като чудесна опора за почивка за бебета, които все още не са подвижни (за да ви помогне да освободите ръцете си за секунда) Естествено, този продукт не трябва да се използва без надзора на възрастен.

5. Чанта за пелени

Нека бъда ясна: като майка за първи път имах чанта за памперси, но не се замислих много за вида на чантата, която включих в регистъра за бебета. Просто избрах основен и евтин вариант. Не осъзнавах обаче, че висококачествената чанта е от съществено значение, тъй като тя ще бъде подложена на голямо износване. През първите няколко месеца се налагат много посещения при лекаря за контролни прегледи и следродилни посещения. Почти сигурно ще тичате по задачи с бебето или ще посещавате семейството. В резултат на това ще имате нужда от голяма чанта, в която да съхранявате допълнителни пелени, кърпички, кремове, одеяла, дрехи и шишета, наред с други неща. Трябва да проверите и цялостния външен вид на чантата. Не казвам, че тя трябва да е ярка и красива, но трябва да е нещо, което ви е приятно да носите и което може да се удвои като чанта за майка, когато имате нужда от него. Отначало имах тази чанта, но в крайна сметка не ми беше до нея. Тъй като имаше копче вместо цип, чантата никога не оставаше затворена и не беше достатъчно здрава, за да запази формата си. След няколко години най-накрая се сдобих с тази и абсолютно я обикнах!

Добавете тези задължителни бебешки артикули в регистъра си за бебета, така че ако не можете да ги вземете за себе си, да го направи внимателен приятел или член на семейството!