здравеЛечебни практики

ХАВАЙСКИ МЕТОД ЗА ПОСТИГАНЕ НА ДУШЕВЕН МИР

Учените са успели да изчислят какво количеството от хора, които имат усещане за мир в душата са необходими, за да се отрази това тяхно състояние на околния свят. Например за един град с милионно население са необходими около 100 човека. А за регион с 6 милиарда население това количество трябва да е не по-малко от 8000 човека.

Формулата отчита само онзи минимум от хора, който е необходим за да започне оздравителният процес в света. Колкото повече хора са обхванати от чувството за мир, толкова по-бързо ще настане необходимият ефект.

Мирозданието се крепи на хората, които носят любов в душата си. Те са гръбнакът на цивилизацията. Те не се оплакват, не осъждат несъвършенството на света, не презират „матрицата на системата“. Не призовават да излезете от нея. Те просто спокойно вършат своите дела, украсяват своя живот за свое благото на самите себе си, даже понякога без да се замислят, че личното им благополучие спасява света от разрушение. Точно така е устроен и човешкият организъм. Стволовите клетки са основата на живота.

Те са малко на брой, но са в телата ни. А хората, които се учат да постигат душевен мир и да живеят с любов в сърцата си могат да стават все повече, когато се научат да поправят грешките, да постъпват правилно и да постигнат баланс, ако се научат да правят Хo’опонопоно.

11 morrnah – Копие web1_morrnahsimeona

Хo’опонопоно е древен хавайски метод за постигане на душевен мир . Думата Хo’опонопоно може да се преведе като: „да реша проблем, да поправя грешката, да възстановя баланса“.

Повече за метода можете да научите тук: https://hooponoponopraktika.com/2021/05/25/за-същността-на-хоопонопоно-и-възможн/

Мерал Мехмед – Мерал Мехмед – Автентичното хоопонопоно на Моррна Симеона – Хармония и Светлина (ezoterikabg.com)