Мода

Какво трябва да има в гардероба на една съвременна жена

Какво трябва да има в гардероба на една съвременна жена

Дамският гардероб е толкова свободна концепция, колкото и килера, в който се намира. Въпреки това, в него има дрехи, които трябва да са в гардероба, и има неща, без които не можете. Това, което трябва да присъства в гардероба задължително на съвременната жена е тук:

Анализиране съдържанието на дамския гардероб

За да създаде нов образ и по някакъв начин да организира дрехите си, жената изобщо не трябва да изхвърли цялото съдържание от дрешника си. Достатъчно е само да подреди нещата и воаля.

Препоръчително е да изберете онези неща, които се носят с удоволствие и отговарят на вашия стил и начин на живот. Ако, сред дрехите има особено скъпи – рокля за първа среща, панталони, напомнящи пътуване на юг, топъл и уютен зимен пуловер и т.н. – могат да се оставят, но при условие, че ще се носят.

Отървете се от ненужните неща

И не само! Време е да разтоварите гардероба си и да се отървете от чувството на неувереност и неловкост. Изхвърлете онези дрехи, които предизвикват такива усещания още при пробването. Ако ви се струва жалко да го изхвърлите? Подарете ги на вашите близки или приятели, които наистина се нуждаят от тях. Останалите неща частично ще съставят основния гардероб, който, ако е необходимо, трябва да бъде допълнен.

Как да изградим гардероб

Единните препоръки за жените тук са невъзможни: за всяка дама ще е различно – поради възраст, положение в обществото, професионална дейност, начин на живот, външен вид и дори височина. И все пак, има основни правила, които ще ви позволят бързо и без сериозни финансови разходи да имате неща в гардероба, които са удоволствие. Те подчертават предимствата и скриват недостатъците:

  1. Създайте комплекти

Когато избирате всеки елемент от облеклото, трябва да се съсредоточите върху тези, които вече имате – правенето на комплекти спестява време за сутрешния избор и ви позволява винаги да изглеждате различно, без да имате много дрехи. Комбинацията от неща един с друг е не само стилна, но и сериозно спестява пари. Достатъчно е да си купите нова блуза и още пет варианта са готови да я носите.

  1. Започнете от начина на живот

Когато избирате дрехи, трябва да разберете как прекарвате по-голямата част от живота си: една бизнес жена, например, се нуждае от бизнес костюми и един спортен комплект за дейности на открито; Спортната жена, напротив – тя ще има нужда от тениски, панталони, анцузи и може да мине без бизнес костюм; Една домакиня ще има отделно място в гардероба за удобни ежедневни дрехи.

  1. Всеки трябва да има тоалети!

Независимо от начина на живот, елегантните неща трябва да се намират в гардероба на всяка жена. За тези, които са по-често на публични места, това могат да са няколко костюма и рокли, за по-малко публични лица поне една елегантна рокля, костюм и/или блуза с пола, която да виси в гардероба в пълна бойна готовност. Тогава покана за театър, покана за раждане или сватбата на племенница няма да са изненада или шок – „Какво да облека!“.

  1. Дрехите за разходки и пътуване трябва да присъстват в гардероба по същия задължителен начин, както елегантните неща. Пикник, пътуване с колеги, сред природата, разходка с дете – за това са достатъчни тениска, пуловер според времето, удобно яке и удобни обувки.

След като прегледате нещата и направите списък, може да посетите магазина: https://fashionguide.ro. Не трябва да се опитвате да купувате всички неща наведнъж, дори ако финансите го позволяват. Ценителите на стила и вкуса съветват да се купуват не повече от едно или две неща по време на едно пазаруване, но подхождайте към този избор отговорно. Когато пробвате, трябва незабавно да изключите дрехите и аксесоарите, които не пасват или не отговарят на вашия собствен стил. Те ще са като мъртва тежест в килера, оставяйки никога не носени.