Мода

Бански големи размери – комбинация от стил и цветове

дамски бански големи размери

Цветове на дамските бански винаги са радвали окото, особено под парещите слънчеви лъчи!

И все пак, не бива да забравяме за предпочитанията на пищните красавица и предпочитаните от тях цветове за класическия бански.

Спокойните тъмни нюанси визуално, правят фигурата по-елегантна, слаба и лека.

Класическите опции в черен, тъмносин или изумруден цвят подхождат на почти всички. И, за да не бъде лятната визия твърде мрачна или скучна, тя може да бъде допълнена с ярки аксесоари. Такива са, например парео или пелерина, обувки в наситени цветове или стилни летни бижута.

Съвет:

Тук трябва да се помисли за индивидуалния цветотип. Така, когато избират нюанс на дамски бански големи размери, момичетата със светла кожа е по-добре да се спират на модели в червено, синьо, оранжево или лилаво, а тъмнокожите красавици могат да подчертаят привлекателния тон на кожата в тюркоазено, син или жълт цвят.

Съвети за стилист:

Перфектният модел бански е реален и възможен. Основният критерий, който трябва да имате предвид при избора на перфектния модел бански костюм е типът на тялото.

Стилистите съветват да спазвате, следните препоръки:

Момичетата с форма на круша трябва да обърнат внимание на модели, които ще помогнат за създаването на баланс, между малката горна част и масивната долна. Може да увеличите горната част с широки презрамки, волани или друг декор около раменете, както и с малко игра на цветове. Така, например контрастно светло горнище и тъмно долнище ще са добри за плажния повод.

Собственичките на твърде големи гърди и масивни рамене трябва да избират модели с тъмно горнище и да акцентират на долната част. Може да отклоните вниманието от големите рамене с помощта на затворен бански костюм, както и моделите с елече или с корсаж. За да балансирате фигурата, може да направите допълнителен акцент, върху талията и ханша. Така например, използвайки ярък широк колан на бикините или дори пола вместо класически бански гащи ще направите изображението великолепно.

Жените с проблемно коремче и размита линия на талията трябва да избират модели бански, които ще продадат мек акцент, върху тази област. Такива са някои модели дамски бански с обвивка на гърдите, декор в областта на талията, диагонални линии, клонящи към талията.

Най-популярната техника, сред дизайнерите е активното използване на ярки или контрастни странични вложки, които визуално намаляват талията и правят фигурата по-пропорционална. Също така, отделен бански в ретро стил с модерен принт и спретнати акценти на гърдите може да покрие проблемната зона.

Съвет:

Класическите модели дамски бански големи размери с контрастиращи (тъмни, светли или цветни) вложки в талията или по цялата странична линия ще направят силуета по-строен и изящен.

В заключение:

При избора на дамски бански големи размери трябва да обърнете внимание, такива да са не само висококачествени, но и стилни. Банските костюми за едри жени трябва да се отличават с оригиналната си кройка и смели цветови комбинации, а в същото време да са удобни. Моделите дамски бански големи размери от една част трябва да подчертават плавните линии на пълната фигура, създават закачлива и лека визия.

Щом вече знаете толкова много за банските макси, то желаем ви приятно пазаруване с Loveyourcurvy.com!