Мода

Очарованието на сатенените рокли – видове и модели

satenenite-rokli

Желанието да блести е характерно за всяка жена, която се грижи за себе си. Дизайнерите вероятно предполагат за това, защото предлагат на младите дами интересни нови рокли с невероятен блясък и излъчване. Говорим за модни рокли с перлен блясък, деликатен метален блясък и модерни сатенени рокли за предстоящия сезон.

Може би не само сатенените рокли ще бъдат модерни през следващия сезон, но и всички онези модели рокли, които имат нежен блясък – това може да бъде преливаща се перла или деликатен метален ефект, рокля от сатен или коприна. Такива модели ще бъдат на върха на популярността и ще надминат всичките ви очаквания.

Хитът на този сезон ще бъдат сатенени рокли в бельо стил, изработени в различни решения – дълги, къси, с цепки, дантелен декор. Такива модели рокли в стил бельо изглеждат много изискани и невероятно елегантни, идеално допълващи всеки вечерен лък. Освен това дизайнерите предлагат носенето на такива рокли в ежедневието, като ги допълва например със стилен блейзър.

Идеалното решение би било модна сатенена рокля за гала събитие от всякакъв мащаб, от абитуриентски бал и сватба до рожден ден или корпоративно парти. Буйните вечерни рокли от сатен, декорирани с мрежа и гипюр, ще бъдат шикозни. Воланите, тънките презрамки и драперии ще направят погледа ви за специални поводи великолепен и неустоим.

Плисирани, райета и щампи, цветни орнаменти ще помогнат за разреждане на обичайните рокли от сатен, придавайки свежи нотки на външния вид за всеки ден. Модната рокля от сатен е невероятна през всеки сезон, реализирана с дълъг ръкав, къс или дори без него.

Асиметрията ще добави оригиналност към образите със сатенена рокля, която може да бъде реализирана под формата на един ръкав и спуснато рамо, както и неравен долен ръб.

Що се отнася до цветовите нюанси на най-добрите сатенени рокли 2021-2022, можете да намерите модели в червени, златни, млечни, розови, кафяви, оранжеви, лилави, виолетови цветове.

 

Дълга рокля с нежен блясък

За специални случаи сатенена рокля в дълга версия или популярната сега дължина на midi може да бъде най -добрият избор. Елегантността на изображението с такава сатенена рокля не държи. Вратовръзка или тънки презрамки, цепка и течащ материал, допълнен с завладяващ блясък, няма да оставят никого безразличен.

Асиметрична рокля

Деликатен и треперещ блясък може перфектно да се играе в модели на рокли с асиметрия, които се предлагат от интересно решение с един обемен ръкав или отворено рамо от едната страна. Декоративният декор в този формат на рокля няма да бъде излишен. Сатенена рокля с деликатен блясък и неравен долен ръб или удължение от едната страна изглежда закачливо.

 

Рокля с волани и деликатен блясък

Флиртуваща, сладка и спокойна визия със сатенена рокля ще помогне за създаването на волани и волани, които, както и преди, ще бъдат модерни в много стилове на рокли за предстоящия сезон. Подобни декоративни елементи са добре дошли, както в долната част на сатенени рокли, така и отгоре, като по този начин акцентират раменете, краката и линията на талията. Този декор е най -популярен при модели на мини рокли с деликатен блясък.

 

Перлена рокля с дълъг ръкав

Новият сезон е готов да предложи на модни жени красиви рокли с акцент върху ръкавите. Особено внимание заслужават ръкавите – дълги и буйни, обемни и помпозни. Ръкави с камбани, ръкави с епископ, буфани и много други опции ще бъдат невероятни в най -новите сатенени рокли.

 

Драпирана сатенена рокля

Моделите с елементи на драперия ще помогнат красиво да победите новата тенденция за рокли с деликатен блясък и блясък. Тази техника изглежда особено пищна в мини рокли, допълнена от модерна драперия, която подсилва блестящия ефект на сатенените рокли. Интригуващ външен вид с такава мини рокля е идеален за празнуване на Нова година, рожден ден, корпоративно парти и всяко коктейлно парти.

 

Рокля с перлени райета

Дрехите в перлен цвят са много популярни през новия сезон, особено по отношение на новите рокли с блестящ деликатен блясък. Многоцветните райета, украсяващи красива сатенена рокля в дълъг стил с летяща пола, ще ви позволят да освежите външния вид със сатенена рокля. Не по -малко интересна е версията на сатенена рокля с широки контрастни ивици и волани в долната част.

 

Сатенена рокля в стил бельо

Хитът сред всички рокли на сезон 2021-2022 ще бъде моделът в стил бельо, който е популярен сред модниците не за първи сезон, но в предстоящия – предлага се да се носи бельото на роклята не само при вечерни лъкове, но и всеки ден. И така, сатенена рокля в ленен формат с блейзър, палто или тренчкот изглежда много впечатляващо.

 

Мини рокля с перлен блясък

Наред с мега популярните рокли с дължина midi, късата дължина-мини, с която са реализирани много нови рокли от сатен през новия сезон, не губи своята актуалност. Късите и привличащи вниманието сатенени мини рокли са прекрасни по дизайн с волани и завеси. Плисетата придават още по -драматичен вид на блестящите рокли този сезон. Дръзките момичета със сигурност ще харесат модели с асиметрия и дълбоки кройки.

 

Вечерна рокля от сатен

Трудно е да си представите луксозен тоалет без блестящи и искрящи елементи, а за вечерта можете да си позволите шикозна рокля от блестящ сатен. Можете да допълвате сатененото облекло с вложки от мрежа, дантели, мъниста и пайети, кристали и кристали. В такъв великолепен образ няма да останете незабелязани, улавяйки върху себе си ентусиазираните погледи на другите.