Полезно

Защо евтиният оригинален парфюм е толкова популярен?

Основната характеристика на марковите парфюмерийни продукти е луксозен дизайн и излишък в декорацията. Това може да повиши до 25% от цената на целия продукт.

Бутилките за луксозни парфюми са изработени от чисто стъкло, украсени с различни инкрустации и други детайли, имат сложна форма и ярък дизайн. За опаковане се използват скъпи модели картон и луксозно щамповане. Очевидно изброените подробности нямат нищо общо с качеството на съдържанието и най-ароматния състав.

Що се отнася до наличните оригинални парфюми, те имат огромен асортимент от ароматни букети и цената им не включва заплащане за всякакви дизайнерски ексцесии, които нямат нищо общо с аромата. Това обаче не означава, че евтините парфюми се бутилират в пластмасови бутилки без никакъв дизайн – тук също се използват стилни бутилки и красиви опаковки, но за тях се използват материали с умерени цени.

В същото време евтината оригинална парфюмерия напълно изключва предлагането на фалшификати, защото няма нужда да копирате нещо, което вече има достъпна цена. В сравнение с копията и фалшификатите на продуктите на елитни марки, където се използват подобни бутилки, дизайн, опаковка, цветове и аромати, оригиналните парфюми са независим продукт с най-високо качество и отговарят на всички стандарти на съвременната ароматна индустрия.

Що се отнася до стойността, марките в областта на достъпната оригинална парфюмерия не гонят цена и предпочитат да печелят пари, като увеличават продажбите на своите качествени продукти. Тук няма изисквания за маркетинг, както в случая с елитните парфюмерийни къщи, чиито рекламни кампании струват колосални пари, във връзка с покана на звезди от шоубизнеса и киното. Евтините оригинални парфюми са директен продукт от производителя и не включват прекомерни плащания.

Всеки парфюмериен продукт, независимо от производителя и цената му, се основава на дестилирана вода, алкохол и ароматен състав. Тези компоненти са включени както в скъпи, така и на достъпни оригинални парфюми. В същото време в евтините продукти се използват повече естествени аромати, отколкото в съвременния масов пазар, където основата са икономии и намаление на цената на крайния продукт без загуба на качество.