МодаШопинг

Фототапети с цветя

Всяка година на пазара се появяват все повече и повече различни материали за изграждане интериора на домове, офиси, кабинети. Всеки от тях има свои собствени свойства и характеристики на използване. Днес ще се спрем на обковаването на интериора с фототапети с цветя.

Кои цветове са най-популярни тази година?

Най-популярни са тапетите с рози, орхидеи и глухарчета.

Фототапетите с цветя са изискано и красиво решение за интериора

Там, където се появяват растенията, винаги цари уют и домашна атмосфера. Красивият тапет на цветя може да осигури такава настройка. Само си представете фото тапет пролетни цветя, когато зеленината е още млада и слънцето играе, върху цветните листенца. Ярки, обсипани с лалета планински склонове или въздушни пухкави глухарчета, които е невъзможно да погледнете без усмивка.

Когато в интериора се появят нежни цветя, лошото настроение отстъпва. В онлайн магазините днес, могат да се намерят и поръчат измежду хиляди изображения, а голяма част от тези колекции се състоят от цветя.

Какви фототапети с цветя да избирате?

Днес изобилието от фототапети е огромно. Могат да се поръчат, както цветя, така и растения. Всички те са представени в широка гама от фототапети. Флора е универсален образ, който никога не излиза от мода. Царствените орхидеи, нежни рози, вдъхновяваща лавандула и леки глухарчета по тапета могат лесно да се впишат във вътрешността на всяка стая, било то градски апартамент, селска къща или офис.

Как изглежда фото тапетът с цветя в интериора?

Стенописите с цветя в интериора могат да изглеждат напълно различни, в зависимост от дизайна на стаята. Те създадат деликатна романтична атмосфера, добавят изискан чар или, напротив, добавят нотка на неонова лудост. Например ярките орхидеи на фототапетите могат да създадат смела атмосфера на раздвижване в една стая, а лилавите лавандулови полета могат да доставят удоволствие на децата.

Видът фото тапет в стаята зависи от моделите. За да създадете незабравима атмосфера, тапетите с цветя на стената могат да бъдат залепени, както като основен акцент, така и за фон. За да създадете акцент в стаята, струва си да се спрете на стенописи с големи цветя.

Малките цветя на тапета са добро допълнение към ярките детайли. Например тапетите с малки цветя ще се поберат добре в стая в стил Прованс или класически интериор.

Големите цветя на тапета могат лесно да се впишат в класическия интериор на хола или спалнята, в офиса на креативно студио или в кухнята. Самите растения могат да бъдат избрани въз основа на стила на интериора. Например, ярките цветове са добро допълнение към високотехнологичен или модерен стил или към интериор, декориран в ориенталски стил. Пастелната гама, от друга страна, е подходяща за класическия им минималистичен дизайн.