Мода

Дамско спортно сако – кога е подходящо да се носи?

Сакото – отдавна не е само зона на мъжете. Докато в миналото мъжете са носели само сака, то в наши дни това съвсем не е така. Дамите притежават и носят може би дори повече сака и от мъжете. И това е така, защото те могат прекрасно да комбинират едно сако както с пола, панталон, така дори и с рокля. Вариантите са безброй. Дамите имат сака за всички възможни поводи.

Дамско спортно сакоСтилно сако – за официални случаи.

Този вид сако стои елегантно и стилно в комбинация с панталон, рокля или пола. Общата визия се подчертава от останалите елементи в облеклото – стилна чанта и официални обувки. С едно сако може да се постигне делова визия, подходяща за официални обяди, делови срещи, вечерни мероприятия. Изискана осанка с едно стилно сако веднага би привлякла погледите.

 

Дамско спортно сако – този вид сако чудесно се комбинира с почти всички останали дрехи дрехи. Чудесно стои с панталон, както и с пола, дори и с дънки. Една дюс блуза и едно сако на флорални мотиви- са чудесна комбинация за пролетта и лятото. При по-студено време отгоре може да се облече и горна дреха – шлифер или палто. Свежият полъх на спортното сако се запазва. Особено ако е с ярки и стабилни цветове, каквито изработват дизайнерите обикновено. Освен свободата за долната част на облеклото, спортното сако дава свобода и за избора на обувки. Еднакво добре стои в комбинация с официални обувки, които придават общ официален вид, но също така може спокойно да се носи и с кецове, дори маратонки. Можете да експериментирате с всички елементи.

 

Сако в костюм – строга визия за делова дама с ясни намерения.

Когато панталонът или полата и сакото са комплект – тогава този костюм придава определено сериозен вид. Идеален е за много официални събития, за делов бизнес срещи, за коктейли или официални вечери. Малките акценти към тоалета могат да бъдат малка дамска чанта, с брошка или шалче – за подчертаване на индивидуалността.

 

Сакото е универсална дреха. Чудесно си отива със стилни колани, брошки, шалчета, шапки и други. Имате пълна свобода да развихрите въображението си и да засияете с едно красиво сако.