Полезно

Как се прави мече от рози?

Как се прави мече от розиПроизводството на мечета от рози е цяло изкуство. Първо трябва да направите заготовка от специален плътен пълнител, за да се получи формата на мече. Тогава от фоамиран плат се правят няколкостотин рози по специална техника. След това всяка роза е прикрепена по специален начин към детайла. Това е дълъг и щателен процес – майсторите се нуждаят от много търпение и постоянство, за да направят едно мече от рози.

Какво представляват мечетата от рози?

Такива подаръци се представят в няколко размера – 25 см и 40 см и можете да ги разгледате тук https://mecheotrozi.com/. Има варианти с панделка около врата, на която може да се приложи надпис. И също – със сърце в лапичките. Голяма цветова гама – от стандартно червено до разкошно лилаво. Можете да изберете по ваш вкус или да се опитате да познаете кой би зарадвал най-много потенциалния получател.

Но какво, ако се опитате сами да направите мече от рози?

Ако смятате, че можете да работите с толкова деликатен материал като фоамиран плат и в крайна сметка имате продукт, който може да се конкурира с предлаганите – ще бъде голяма изненада!

Първо, намирането и закупуването на фоамиран плат е подобно на фантазия.

Неподготвеният човек няма да е лесно да направи дори една роза. И ако нямате постоянство, тогава не се захващайте с този бизнес. Ще са необходими поне 600 цветя, за да изглежда мечето така, както трябва.

Ще трябва да опитате и върху детайла – не всеки материал ще ви позволи да си придадете формата на мечка и в същото време да бъде лек и податлив на залепване.

Ще отнеме поне седмица, за да се направи едно такова цветно мече. А сега си представете колко важни неща бихте могли да свършите, докато се опитвате да се доближите до идеала – самата играчка, изработена от цветя, от която всички момичета, без изключение, са луди!