Полезно

Гадже музикант?

gadje-muzikantМузикантите, мъже или жени, класически или рок, са от една порода: сложна за разбиране и сложна за общуване. Така че ето няколко забавни факти от живота на музиканта, които да отговорят на вашите чудения, защо понякога нещата не се получават.

 

Независимо дали имате страхотна емоционална връзка, гаджето на музиканта винаги е на второ място: график, упражнения, отношение към личния си музикален инструмент. Понякога репетициите са по-дълги от всяко свободно време за създаване на укрепващи отношения.

 

Музикантите разказват странни вицове, които не разбира. Не пробвайте дори да се смеете на тях, защото ще бъдете изпитани. „Каква разликата между самолета и тромпета?” Около три децибела. Разбрахте ли?. Още повече, музикантите си имат свои социални мрежи, в които такива вицове и странни хаштагове се разпространяват свободно!

 

Графиците ви никога не съвпадат. Ако работите в нормална работа от 9 до 5 и имате гадже музикант, много е вероятно да си вечеряте сам(а) вкъщи, какво остава ако сте уговорили среща в ресторант.

 

Това че няма да се срещате толкова често заради музикални ангажименти има и странични ефекти. Вината от липсата на срещи и близост се изразява в натрапчиво отношение по време на свободното време. Разговорите с някой, който мисли само за концерти и упражнения.

 

Представете си, че излизате с готин и известен музикант. Само си представете, как неговите фенки ще гледат на вас, когато излизате навън. Това само като отклонение от общата тема, че независимо от това от коя страна на пола сте, вашият възлюбен (или възлюбена) ще ви има за втора цигулка. И няма начин да се обиждате заради това, а да имате страшно търпение, даже още повече търпение. Защото бъдещите планове са само творчески и не са свързани с установен начин на живот.

 

Каквото се случва на турне, си остава там! Пробвайте да разговаряте по тази тема и се подгответе за плуващи корабчета в очите на вашето гадже музикант. Е, вие не си мислете най-лошото! Приемете го като забавната страна на това да имаш гадже музикант. Нищо няма да е наред, освен втора симфония на Малер, етюд в Ла минор на Каркаси и може би нощните серенади, които ще бъдат неговите или нейните гаранции за любов и преданост.

 

Източник: https://www.muzikalen.bg/