услуги

Как да изберем къща в Бояна изгодно

адачата за намиране на дом не е много проста. Първо решете, с каква цел купувате този имот: постоянно пребиваване, временно пребиваване или е нещо като лятна вила. За да намерите идеалния си дом, се нуждаете от много време, енергия и усилия. Първо трябва да определите изискванията за бъдещото си жилище. Помислете за фактори като: местоположение, инфраструктура, тип жилище, цена, удобства. Сега помислете, за всеки критерий поотделно. Време е да се запознаете с предложенията за къща в Бояна.

1. И така, най-важният критерий е местоположението на къщата. И, за да изберете правилното място, трябва да направите анализ на начина си на живот. Например, ако изберете къща в някой малък град или село, тогава определено имате нужда от кола. В крайна сметка, общественият транспорт е почти невъзможен за работа сутрин. Но тогава винаги ще живеете в мир и тишина. Няма да го има шумния градски живот. Наред с това, в селата и градовете обикновено има чист въздух, няма предприятия и автомобилите са малко. Градът, разбира се, е много по-удобен. По-лесно да стигнете до работа, повече места за забавления, големи магазини и т.н. Но в замяна ще има мръсен въздух и шум извън прозореца. Следователно на този елемент трябва да се отделя много време и да е добре обмислен.

2. Както вече казахме по-рано, инфраструктура е важен критерии. Това е всеобщо мнение, за което напомнят експертите по недвижими имоти от Unique Estates.

Решете, кои институции се нуждаете. Ако имате дете, тогава е по-добре, разбира се, да останете в града. Тъй като има повече от всички кръгове и образователни институции.

3. Решете какъв тип жилище имате нужда. Това може да е модерна къща в Бояна, къща в стара сграда, многоетажна сграда и т.н. Помислете и за качеството на декорацията, за състоянието на къщата. В крайна сметка има къщи, в които се изисква ремонт (което сега е доста скъпо), но има къщи, които са в добро състояние и веднага може да заживеете. Освен това, трябва да решите, дали имате нужда от гараж или паркинг, градина или кухненска градина или нещо друго.

4. Също така не забравяйте за цената. Този артикул е много важен. И не само за самата постройка и инвестицията в имота, но и предвидете, че трябва да плащате различни данъци (документи, нотариус, регистрация и т.н.) и, разбира се, трябва да оборудвате къщата.

5. Хубаво е, също така да помислите за удобства като: газифициране, отопление, вода, електричество и т.н.

Всички оферти за недвижими имоти в София, може да разгледате на адрес: www.ues.bg.