Мода

10 акцента в женската външност, които привличат мъжете

damska-moda.info 10 акцента в женската външност, които хващат окото на мъжетеВ нашето общество е прието, че мъжете на първо място, обръщат внимание изключително на красивите жени. Както показва практиката, представителите на по-силния пол, често се влюбват, не просто в красотата, а в огнения характер. Такъв има всяка жена! За какви акценти говорим? Какво привлича погледа на мъжете?

Предлагаме ви, 10 акцента във външния вид, които привличат мъжете. На тях, може и самата вие да обърнете внимание:

  1. Червена коса

Червенокосата „русалка“ е мечтата, номер едно за много мъже на нашето време. Факт е, че червеният цвят на косата се свързва с нещо мистериозно. Очевидно това произхожда от минали векове, когато огнените жени се смятали за вещици и били изгаряни на клада, заради красотата си.

  1. Бенка на лицето

Доста привлекателен детайл от външния вид на жената може да е малка тъмна бенка над веждите, над устната или върху брадичката. Затова е добре да знаете, повече за Бенките по тялото – какво показват. Разбира се, малко вероятно е мъжът да се влюби в някого, единствено заради бенка. Но това може да привлече вниманието към една жена именно заради тази подчертана, загадъчност.

  1. Лък на веждите

Неслучайно линия, която е леко извита, се счита за идеалната форма на веждите. Тази форма на веждите придава на външния вид на притежателя им известен чар. И не е тайна, че мъжете, дори се страхуват от такива фатални дами, но и не е тайна, че ги харесват, заради това.

  1. Мигли и поглед

Често, сред първите световни красавици има жени с леко извити котешки очи. И, както се оказа, според някои мъже, лекото извиване на окото, тип котешки поглед, придава на жената специален уникален чар и мистерия.

  1. Лунички

Модната особеност от последните години са очарователните лунички. Момичетата с такива не остават, без внимание от мъже. В комбинация с червена коса, подобен обрат прави една дама, особено интересна за определена категория от по-силния пол.

  1. Трапчинки по бузите

Невероятно чаровна и прелестна е жената, която има трапчинки по бузите. Това е една интересна особеност на екстериора. Тя не само помага на момичета да имат опашка от почитатели, но и привлича всякакви събеседници.

 

  1. Широката усмивка

Нито една акцента у жената не прави толкова силно впечатление у силния пол, както прави искрената усмивка „24 карата”. Жена, която обича да се усмихва и прави това често и открито, е просто обречена да привлича вниманието на мъже от всички възрасти и националности. Усмивката привлича като магнит и пленява от първите секунди. Усмихвайте се по-често и много скоро ще забележите, колко мъжете около вас се променят.

  1. Грациозни рамене

Крехките рамене, които често присъстват у тийнейджърската фигура или жените с форма круша са свързвани от мъжете с женственост и нежност. И не е случайност, че всеки мъж иска да притежава такава елегантна кукла и да я вземе на ръце.

  1. Дълги пръсти

Оказва се, че много от мъжете, на първа среща с жена, обръщат внимание на формата на пръстите. И както показва практиката, колкото по-дълги са пръстите на жената, толкова повече внимание ще получи от силния пол.

  1. Стегнато коремче

Естествено, не говорим за бирено коремче или наднормено тегло. Реалността показва, че мъжете, често дават предпочитание, на онези жени, които вместо преса имат спретнат малък корем. Между другото, на подсъзнателно ниво такъв корем причинява асоциация у мъжа с плодовитостта на жената.