здраве

Как билковите добавки помагат за здравето на тялото?

Очерк за 4 билкови лека: Простекс, Кардио Тоник, Фреш Фиит и Детокант

Българските земи имат хилядолетна история свързана с билколечението и с използването на билките за храна. Съвременният свят няма как да не използва това безценно наследство. Затова ще направим очерк на четири добавки създадени от билкови и чисти растителни продукти. Всъщност трудно е да се определи колко те са добавки и колко лекарства, защото билките принципно имат лечителни и хранителни свойства.

Да започнем с продукта Простекс / Prostex. Тя е създадена да лекува простатит, да предпазва пикочо-половата система от заболявания и като цяло има комплексно въздействие. За да се постигне то, са използвани цели 5 уникални билки. Гръмотрън лекуващ възпалението на простатата. Леска носеща диуретичен ефект. Полски хвощ за възстановяване регулярните процеси в простатата. Ветрогон и бабини зъби, включени да засилят либидото и холистично да повлияят на системата. Научете повече на prostex.pro.

Cardio Tonic / Кардио Тоник е още по-сложен комплекс от растителни клетки подбрани от най-различни билки и хранителни растения, тъй като е насочен към лечение на хипертония. Тук също срещаме леската в комбинация с корен от валериан, за да премахнат тревожни състояния. Канела за прочистване на кръвоносните съдове. Отоците, разширените вени и тромбите се борят с глог и смокиня. Чудната градинска чубрица помага да се премахнат високите нова кръвна захар в кръвта. Отново за повече данни – cardiotonic.me

Fresh Feet / Фреш фиит доказва, че билковите продукти могат да се прилагат и срещу патологии от външната страна на тялото. Чрез съчетанието на четири вещества получени от билки и растения, успешно лекувате гъбични инфекции по краката. Специална формула от витамини, лимонен, извлек от мед и клортримазол, премахва гъбичната инфекция, убива миризливите бактерии, омекотява заболялата кожа и й придава отново свеж вид. Разберете повече на freshfeet.me.

Ще завършим с чистото билково лечение на паразити попаднали в тялото. Добавката се нарича Detoxant/Детоксант. Сложният състав ма добавката се базира на молекулна конфигурация. Тя е насочена да действа в три посоки, защото паразитите са много по-сложен проблем. Молекулната формула е създадена от зелен чай и орехи за изтребване на паразитите в тялото. Бял равнец и пресечка за лекуване на тъканните части нарушени от паразитите. Мента, джинджифил и магарешки бодил, за да възстановят естествена среда в червата и да спомогнат за редовно хранене без болки в корема. Идете на detoxant.me и научете повече.