Полезно

Как да се подготвим за кръщенето на внучето

Някой беше казал, че внучетата са по-обичани и от децата. Вероятно е така, имайки предвид как бабите и дядовците треперят над тях. Още от раждането внучетата се радват на огромната им грижа и любов.

Всички знаем, че малцина могат да се похвалят с добра пенсия. На повечето едва им стига за лекарства и за храна за месеца. Определено е трудно да се посрещнат и разходи по кръщене.

Напук на пренебрежението, което проявяват банките спрямо пенсионерите, CITYCASH предлага бърз заем за пенсионер. Компанията е направила кандидатстването за този продукт изключително лесно.

Те трябва да започнат с попълване на заявлението за кредит. Това няма как да затрудни специалните клиенти. Най-важното при кандидатстването е личната им карта да е валидна. Никой няма да изисква представянето на решението за пенсия. Не всеки си го пази, а и издаването му изисква заплащане.

Всеки пенсионер още при кандидатстването ще бъде поискано мнението на клиента как да получи парите си, при евентуално одобрение. Вариантите са два – в удобен офис в града или още по-удобно – да ги донесе мобилен консултант на компанията.

Напълно нормално е, при кандидатстване за кредит, да искате да получите повече информация, касаеща заема, за който ще кандидатствате. Обадете се на посочения телефон на сайта и задайте въпросите си на служителя, който ще приеме обаждането ви. Не се притеснявайте да пита за всичко, което ви притеснява. Разберете какви са минималните и максималните суми, за които можете да кандидатствате. Не пропускайте да попитате за разрешените срокове и вноските месечни ли са или седмични. Важно е да се знае предварително необходимо ли е плащането на някаква такса по време на кандидатстването или по време на изплащане на кредита. Имайки тези отговори, лесно ще можете да сметнете колко ще ви струва това удоволствие.

Пенсионерите могат да разчитат на суми от 150 до 1500 лв във вид на заем от CITYCASH. Срокът на погасяване следва да бъде избран от кандидатстващия. Той варира от 3 до 12 месеца. Вноските са равни и веднъж месечно.

За предпочитане, преди да се започне с формуляра за кандидатстване, е да кандидатът да поговори по телефона с консултант. Информацията за сумата, размера на вноските, тънкостите при кандидатстването, усвояването и изплащането на кредита е добре да бъде обсъдена. Хубаво е да бъдат изчистени всички неясноти по кредита преди усвояването му.

Самото попълване на въпросника за кандидатстване отнема няколко минути. Разглеждането на кандидатурата и одобрението няма да отнемат повече от 20 минути. След това отпуснатите пари веднага могат да бъдат усвоени. Отново клиентът сам избира как да вземе парите си. Компанията разполага със повече от 100, разположени в почти всяко населено място в страната. Парите могат да се вземат от такъв офис или мобилен консултант да ви ги донесе.

Разбира се, пенсионерите могат да разчитат на този продукт винаги, когато изникнат високи сметки за плащане или се наложи да бъде предприет наложителен, спешен ремонт. Случва се да се развали телевизора, бойлера, печката или пералнята. Само така възрастните ни роднини могат да си ги ремонтират или да ги заменят с нови.

Други пък прибягват до този удобен кредит, за да заведат внуците си на мечтана ваканция или кратка екскурзия. Каквато и да е причината за кандидатстването, то със сигурност човек ще успее да си свърши работата. Условията за кандидатстване и плащане са удобни и максимално гъвкави. Всеки би могъл да намери най-подходящото за него.

CITYCASH е на разположение на своите клиенти всеки делничен ден. Ако имате нужда от кредит и възнамерявате да кандидатствате за някой от продуктите на компанията, направете го поне един час преди приключването на работния ден, за да можете да разчитате на парите още същия ден. Логично е, че няма физическа възможност да пуснете искане и да усвоите желаната сума 5 минути преди 18 ч.