Без категория

5 ползи от банята по поръчка

Всъщност този текст може да се използва в смисъла на поръчкова изработка на цялата баня, но и за поръчкова изработка на отделни компоненти от обзавеждането в банята. Защото много фирми предлагат към дадени заводски размери на различните уреди,  мебели за баня, душ кабини и паравани, възможност за изработка по поръчка според размера на вашата баня. По същество, ето 5 ползи от това да имате изработена баня с продукти за баня по поръчка.

Получавате перфектния дизайн – може да искате специален под, гранитна вана, душ стая, всичко това може да бъде изработено според вашето уникално търсене. Защото именно уникалната изработка остава вдъхновяваща по-дълго време за собствениците.

Изработка по поръчка на мебели за баня и на интериорни решения може да се пригоди към различни по размер бани. Иначе казано това означава максимално използване на пространството, независимо дали помещението е малко или голямо.

Качеството на изработка е високо. Всичко занаятчийско струва повече като цена от манифактурата, но за цената получавате уникалното майсторско докосване на години традиция. В този смисъл има хора, които ценят занаятчийския труд и могат да изберат за банята си уникални изделия.

Обслужване на специфични нужди. Така или иначе няма две еднакви бани, но тази, която е направена с ясна мисъл за уникално пространство, е обмислена според всеки, който ще я ползва.  Това значи, че огледалото ще е удобно за всеки, ще има пейка за сядане, може би умивалник с две корита за сутрешно по-бързо ползване и т.н.

Банята, направена по поръчка носи щастие на собствениците й. Това е доказана максима с времето, защото колкото повече от детайлите в банята, уреди, мебели, аксесоари, са поръчани конкретно за изработка за дадена баня, толкова по-дълго време самата баня не бива подлагана на ремонт. Това е достатъчно съществен факт, който осмисля усилията, всеки да има изделия и продукти изработени специално за неговата баня.