Без категорияСтил

Спално бельо 3D – с образи на животни

spalnizavivikiНе, чрез 3D спално бельо, няма да влезете във виртуалното пространство. Просто ще получите завивки и чаршафи украсени с впечатляващи реалистични или абстрактни декори, които придават съвсем ново усещане в спалнята. В този текст ще се спрем на образите на животни.

 

Още на пръв поглед става ясно, че образите на животни върху спалното бельо  не може да се смятат само за декоративна украса. Става дума за много по-дълбоки символни значения на самите животни и това какво те биха могли да означават за самите потребители.

 

Много разпространени са образите с животно от дивата природа. Лъвове и тигри, вълци, красиви птици, слонове, жирафи, риби и т.н. Изобщо животни от цялата дива природа на всички континенти може да бъдат представени като образ в спалното бельо. Този вид спално бельо символизира вечното търсене на човека към връщане в природата, към първичното и към порива за свобода. В зависимост от избраните образи обаче може да се търси някакъв по-конкретен символ.

 

В този смисъл другите разпространени образи на животни върху декорацията на спалното бельо са опитомените животни: кучета и котки, кончета и понита, и т.н. Този вид образи символизират една по-приятелска нотка между човека и природата, и създават повече уют и симпатия в интериора. Отново според избраното животно могат да се търсят по-дълбоки индивидуални символни характеристики на модела.

 

В третата категория спално бельо с животни спадат митологичните образи. Те изобразяват една много по-дълбока дори мистична страна на човека, в която той търси необикновеното и въображаемото. Такива образи са много силни символично и имат конкретна насоченост. Сред най-известните са птицата феникс символ на вечното възвръщане, еднорогът символ на плътската наслада и страст, птицата додо като символ на нещо изчезнало завинаги и т.н.

 

Изборът на тези красиви модели спално бельо с животни винаги е в ръцете на потребителите и техните лични търсения като символика и красота на образите.