Мода

Кога е добре да започнем с носенето на сандали

В края на март, когато времето започне да става по-топло, модните дрехи и обувки, които всички сме съхранявали в продължение на месеци – тънки якета, мини поли, макси рокли – започват да ни предизвикват. Но за повечето от нас използването на любимите ни летни сандали е истинско предизвикателство, когато температурите започнат да се покачват.

Можете да носите макси рокля с пуловер отгоре, но сандалите са друга работа – ако ги обуете прекалено рано, те просто изглеждат странно.

Ако времето е топло и позволява да се излиза с боси крака навън, то в  случая е дошло време за носене на сандали. Важното тук е да е  удобно и топло.

Ако се отправите към края на зимата или ранно-пролетна сватба, фантастично благотворително събитие или дори абитуриентски балове, някои дрехи просто изискват чифт сандали. Освен това, не е като да си навън за дълго.

Наистина ли искате даобуете сандалите си, когато все още е хладно? Обуйте просто чорапогащи.

Вземете няколко съвета от някои от нашите любими стилисти, като стилист Кейт Фоли или Leandra Medine на Man Repeller и ги носете с чорапогащи или чифт чорапи, за да сте сигурни, че ще ви бъде наистина топло.

Ако има вероятност за силен дъжд или сняг, оставете сандалите у дома.

Ние всички сме за това да правим луди неща в името на модата, но ако прогнозата е за силен дъжд или сняг, дори и вчера да е било 40 градуса, направете си услуга и носете чифт ботуши. Не само, че е сигурно, че ще се замръзнете, но това просто ще накара всеки, който ви гледа, да се чувства неудобно.

Оставете на изчакване вашите дамски ниски сандали, докато стане достатъчно горещо, както е всяко лято. Обикновено е нелепо да се появите с летните си дрехи и обувки в средата на зимата, но решението си е лично ваше и никой не би могъл да ви разубеди.