имоти - къщи - апартаменти

Къща в Драгалевци – спокойствие на една ръка разстояние от центъра на София

Посетете www.ues.bg и намерете дом под наем или за покупка

Къща в Драгалевци – привилегията да живееш сред зелени и тихи пространства, но на една ръка разстояние от центъра на най-развития град у нас. Драгалевци е квартал със стратегическо разположение в столицата. Имотите там надскачат всички критерии за лукс и определено поддържат едни от най-високите наемни и покупни цени. Може с лека ръка да се отбележи, че Драгалевци е най-престижното и приятно място за живот в столицата. Вижте, защо и разберете кой имотен консултант може да ви предложи максимума на луксозните имоти там!

Къща в Драгалевци – легендата за едно селце превърнало се в легендарна вилна зона

Както всеки квартал по продължението на Витоша планина, така и Драгалевци в далечното минало е бил малко село. Но не, какво да е село, а такова често приютяващо Апостола. Носят се легенди, че името на квартала е компилация от имената на Левски и любимата му Драга, която е живеела там. И днес по пътеките, където е бродел Дякона вървят хиляди местни, туристи, ученици и прочие.

На страниците на www.ues.bg можете да намерите едни от най-престижните, луксозни, добре представени имоти в квартала. Консултантите на Unique Estates внимателно подбират портфолиото си от луксозни къщи и апартаменти и винаги предлагат най-добрите топ оферти на пазара за недвижимо имущество. Ако желаете да намерите под наем къща в Драгалевци или да закупите просторен еднофамилен дом там – мястото е само едно и вече го знаете!

Защо Драгалевци е толкова привлекателна, желана и предпочитана дестинация на София. Причини има доста, но най-основните са:

  • Намира се на идеално разстояние от центъра на столицата, само на около 6 километра по Околовръстен път;
  • Района е тих, спокоен и има възможност за разходки сред природата, зимни спортове, посещение на исторически обекти;
  • Строителството е предимно от луксозни вили, къщи, малки семейни хотели и затворени жилищни комплекси;
  • Можете да се повозите на местния лифт и да покарате ски, да видите манастирите Драгалевски и Света Богородица, да прескочите до Копитото – понеже Драгалевци е разположен между Бояна и Симеоново;
  • В района има много престижни учебни заведения и обществени структури;

Изберете още сега вашият имотен консултант, който ще ви заведе до мечтаната къща в Драгалевци – Unique Estates и посетете сайта им www.ues.bg!