Мода

Водещи тенденции при дамските обувки

Настоящият есенно-зимен сезон предлага страхотни възможности за изграждане на модерна и стилна женска визия и това в голяма степен се дължи на невероятните модели дамски обувки, които дизайнерите са подготвили за нас. Всяка дама може да бъде напълно спокойна за своя стайлинг, защото в това изключително разнообразие от модели няма как да не открие своя любим чифт, с който не само ще бъде зашеметяваща, но и ще се чувства отлично.

Една от неувяхващите модни тенденции, която, разбира се, се запазва и през настоящия моден сезон е свързана с материалите на изработка. Освен класическия избор, свързан с кожените дамски обувки, модният подиум продължава да налага и елегантността и очарованието на лачените дамски обувки. Те са много удачен избор за жените, които работят в офис и се съчетават прекрасно с облекла и аксесоари в делови стил, а също и с ежедневните спортно-елегантни модели. Особено красиво модните лачени обувки изглеждат в комбинация с аксесоари, изработени от същия или някой сходен, също така гладък и лъскав материал.

Ако си падате по екстравагантностите и държите на всяка цена да направите силно впечатление, може да изберете някой от невероятните модели дамски боти, съчетани с кожа с косъм. Тази тенденция също се запазва и ще продължава да вълнува погледа ни и през този моден сезон. Отлично се съчетават с наметки и елечета в ежедневен стил, а ако искате да изглеждате по-стилно, може да ги комбинирате с дрехи, които имат по-изчистен и семпъл вид, за да подчертаете още по-силно техния оригинален вид.

Още една вълнуваща тенденция са ресните, които и през настоящия сезон можем да забележим в доста от елегантните модели дамски обувки. Придават много закачлив вид и добавят интерес към всяка визия, което ги превръща в хит сред по-младите момичета. Особено красиво подобни модели изглеждат в съчетание с чанти и бижута, които са украсени в същия стил.