Без категорияМодаПолезно

Цвят дрехи за брюнетки, съчетан с цвета на очите

stilnite-jeniКак да се съчетаем цветове в дрехите според цвета на очите? Този въпрос отдавна е вълнувал много дами. Днес, все повече разбираме, че дрехата може да се прелива или да отразява цвета на очите по уникален начин, създавайки впечатление, че очите са изумруд, сафрид, метист или друг камък, като аксесоар към тоалета.

По-сложен експеримент ще бъде комбинация от няколко цвята едновременно. Но е важно да се изберат нюанси, които отговарят на вида и външния вид.

Черно – това е универсален цвят, който изглежда добре с всички нюанси. Най-успешната комбинация – дует на черно и червено, черно и розово, черно и синьо, черно и бяло. Тази комбинация се вписват добре при всички брюнетки, независимо от кожа и цвета на косата.

Червено – класическото червено съвпада перфектно с черно, бяло или всеки нюанс на сивото, от най-леките до сив въглен.

Синьо – този цвят изглежда добре в двойка с близки до него нюанси: синьо, тюркоазено, сиво, метлик, индиго. Също така се комбинира с червено, оранжево, жълто, злато.

Зелено – той изглежда перфектно с всички нюанси на кафявото: шоколад, пясък, бежово, кафе и мляко.

Кафяво – този цвят се комбинира красиво със зелено, жълто, бяло, розово и синьо.

Сиво – това е основният цвят, който изглежда добре и стой“капризно“ с цветове като лилаво, розово,фуксия, червено, жълто, синьо.

 

Изборът на цвят дрехи в зависимост от повода, зависи от причината, поради която е избран. За ежедневен начин на обличане, брюнетките трябва да избераттихи тонове. Подходящи са дрехи в черно.

За романтични срещи и разходки подходящи са дрехи в светли тонове и бяло. Всички нюанси на червено и ярко – синьо, лилаво и метални цветове изглеждат чудесно на вечерна рокля и за специални поводи.

За друга причина, като например бизнес среща, дрехите трябва да са в по-спокойни нюанси. Но в този случай има смисъл да се изберат и по-приглушени тъмни цветове – бордо, теракот, сянка сангрия. Като цяло желателно е цветът на дрехите да подчертава сянката на очите;

Цветовете трябва да се комбинират един с друг. Цветът дрехи се избира в зависимост от случая. Не забравяйте, че всеки може да има своите пристрастия. Опитайте: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/широка-полаи леко разредени аксесоари и украшения, които да придадат на лицето блясък, а образа да е самото съвършенство.