СтилШопинг

Модни тенденции при златните бижута за 2018 година

Когато стане въпрос за бижута, те никога не са достатъчни. Ако сте излезли на лов да търсите някое прекрасно допълнение към гардероба ви за тази година, то сте на правилното място. Правилното златно бижу може не само да подчертае облеклото и външния вид, но може да създаде и лека магия покрай вас и вашето излъчване.

Какво ни чака при златните бижута през 2018 година?

Модата се променя бързо и без предупреждение и за да останем в крак с нея трябва внимателно да следим развитието . Тенденциите  при златните бижута през 2017 г. ни зарадваха, но 2018 г. е тук да ни изненада приятно с новостите си. Няма нищо по-приятно от блясъкът на златото върху кожа, току що придобила златист тен. Ако пък е бяло злато или жълто, но украсено с някакви камъни, примерно цирконий, то тогава комбинацията е зашеметяваща. Бъдете сигурни, че тенденцията е към жълтото злато и то се завръща стъпка по стъпка да превземе отново шкафчетата ни с бижута.

Какви ще са модните златни колиета през 2018 година?thom browne gold with perls

Спомняте ли си идеята за „по-малкото е повече“? Благодарим на всички, които подкрепяха минимализма, но сме готови да ги разочароваме, защото той си заминава. Идват нова тенденция, която е по-скоро свързана с грандоманщината, отколкото с минималистичните бижута. Трендът е следният – колкото по-голямо, толкова по-ярко и по-забележимо. Това няма да убягне и от трендовете за златни колиета. През 2018 бъдете смели и дръзки с избора си на колиета и ланци. Избирайте по-големи камъни и по-тежки висулки. Освен това, ако сте почитатели на плетката, гледайте тя да е едра. Givenchy извади колие, което е от две части с дебела плетка в пролетната си колекция, така че имаме зелене светлина и от световните дизайнери.  Когато избирате златно колие се спирайте на тези, които са с повече елементи – 3 или 5 сърца, две крила, няколко вплетени кръга.

Допълнително тренда на чокърите също ще се запази, като се премести от мекият велур към златните колиета. Така че избирайте смело по-къси верижки, дори широки златни чокъри. Thom Browne се осмелява да комбинира дори злато с перли, която комбинация смеем да отбележим като доста успешна. Версаче пък залага на златните колие, което е направени от кръглите лога на бранда, не сме убедени колко е удобно да се носи, но сме сигурни, че този тип колие чокър привлича погледите от километри разстояние.

versace necklace 2018

Какви златни гривни ще се носят пролет/лято 2018 г.?

След бумът на златни гривни с червени кончета е ред да се върнем към по-традиционните златни верижки. Толкова ни е домъчняло за допира на нежното злато до китките ни, че успяваме да намерим стотици нови модели, които са готови да украсят всяко едно наше облекло. Гледайки модните предложения за златни гривни за 2018 г. само една дума ни идва на ум и тя е „шарено“. Световните дизайнери също наблягат на големите, атрактивни, обсипани с камъни златни гривни. Miu Miu се осмелява подобно на Thom Browne да съчетае златна лента с перли върху гривна и това определено ни е един от фаворитите за сезона – достатъчно дръзко и достатъчно традиционно. Другият ни фаворит е гривната на Dolce & Gabbana, където са съчетали златна паяжина в която са оплетени малки цирконий и огромен смарагд. Какъв по-ясно изявление за изящество и доминантност съчетани в едно.

dolce gabbana gold

Златните обеци през 2018 г.?

Златните обеци имат една нова нотка, която съвсем скоро изгря. Тази година спокойно ще можете да съчетаете две различни, големи обеци. Много от световните дизайнери си позволиха тази екстравагантност, като някои дори го направиха въпреки че двете обеци бяха различни модели, ами и с различни скъпоценни камъни. Смелостта придобива ново измерение и с още един тренд. Златни, дълги обеци могат смело да се комбинират с огромно колие. Съвсем доскоро това се считаше за претрупано и засенчващо грима и прическата на носещата го дама. Днес обаче не само, че е позволено, ами и препоръчително. Dolce & Gabbana не само, че прегръщат с две ръце тенденцията, ами и добавят корона към комплекта от златни бижута. Това определено е комплект, който всяка дама би желала да притежава. В златните обеци, колие и корона са вградени и скъпоценни камъни, които да придадат нужната величественост. Защото нали знаете, ако ще носите корона, то тя трябва да е най-голямата.

Определено трендовете при златните бижута през 2018 г. имат с какво да ни изненадат. Минимализма отстъпва място на смелите, дръзки решения и ние сме готови да посрещнем красотата, която ще се получи.

dolce gabbana reddolce gabbana green