Без категория

Изисквания за изработка на сайт

Какви са основните изисквания на уебсайтове, които трябва да бъдат разгледани, когато става дума за проектиране и разработване на вашия сайт? За вас представяме подробен списък на това, което трябва да знаете.

Вашият уеб сайт се използва като форма на реклама и позволява на потенциалните клиенти да научат повече за вашата фирма и наличните продукти, които трябва да предложите. Тук има едно „обаче“ и някои неща, от които Вашият сайт се нуждае, за да гарантира, че вашите потенциални клиенти са щастливи.

Проектиране и разработване на интернет страница трябва да бъде забавно преживяване. Не само, че имате възможност да сложите името на фирмата си в много голяма интернет карта, но също имате възможност да сте в крак с желанията на вашите потенциални посетители.

wireframe-featureИзисквания изработка на сайт:

Съдържанието е най-важната част на уеб страницата. Без значение колко ярък и естетичният му вид, ще бъде безполезно и на малка стойност за читателите или посетителите.

Навигация е от решаващо значение, когато става въпрос за уеб дизайн. Без него потенциалните клиенти, няма да могат да разберат за вас и вашата компания. Навигацията трябва да бъде лесна за използване и ясно видима. Някои примери включват видими връзки към началните страници, „За нас“ и „Home” бутони.

Бялото пространство е от ключово значение, когато проектирате вашата уеб страница. Това ще направи по-малко претрупано, по-лесно за четене и придвижване в сайта.

Скоростта на уебсайтовете е от важно значение. Такъв трябва да зарежда бързо. Това е едно от най-важните изисквания, когато става въпрос за проектиране и разработване на интернет страница. За да се гарантира, че вашите файлове за изтегляне на сайта в рамките на 15 секунди е препоръчително да избягвате прекомерно използване на изображения, анимации, видео, флаш дизайн и аудио.

Брандиране – вашето име и лого на фирмата трябва да бъдат включени на всяка страница, така че посетителите да знаят точно къде се намират и какво да очакват.

Съвместимост – вашият дизайн, шрифт, стил, съдържание и други аспекти трябва да бъдат последователни в целия уебсайт. Не забравяйте, че трябва да поддържате проста и последователност. Това са едни от най-важните основни изисквания на уебсайтове

Удобен за потребителя – това означава, че на интернет страницата трябва да е лесна и с лесна употреба.

Мобилен и приятелски – важно е, че сте сигурни, че уеб страниците са отзивчиви и могат да бъдат прочетени на различни браузъри и размери на екрана, както и на мобилни устройства и таблети.