уеб дизайн

За Уеб дизайн-а и значението му!

Уеб дизайн – какво е това, защо е нужен, на кого и с какви цели? Много въпроси, с още толкова много отговори. Трябва да се започне оттам, че днес присъствието на всеки бизнес онлайн е задължително, ако иска развитие, повече клиенти и разрастване. Оттук и идеята за онлайн присъствието, което е единствения начин да направите бизнеса си видим из цял свят, сред множество потребители. Ако това звучи много мащабно, може и на локално ниво да затвърдите позициите си онлайн обаче! За да направите споменатото, ще ви трябва реално уебсайт. Ето тук идва и ролята на уеб дизайна. Той е сбор от визуални елементи и не само, чийто цел е да създадат уникално онлайн пространство. В него бизнеса ви показва лицето си онлайн, като това включва логото ви, описание на бизнеса, отзиви на клиенти, информация, контакти и още… Уеб Дизайн България е бранд с опит в уебдизайна, който ще ви бъде от полза.

Уеб дизайн – значение на присъствието ви в мрежата с качествен уебсайт!!!

Въпреки, че визуалните средства на уеб дизайна са много мощни, важни и е добре да се използват разумно – повечето дизайнери за уеб са на мнение, че дизайна е повече инженерство, планиране и проектиране в онлайн пространството, отколкото чиста визуализация. Това разбира се е напълно вярно, защото чистата визуализация с куха основа – няма никакъв смисъл. Затова дизайните за уеб са по скоро планирани проекти на визуално-функционална основа. Като всеки онлайн проект, така и дизайна на сайт си има важна организация и структуриране на съдържанието. Колкото по-подреден и разбираем е един дизайн за уеб, толкова по-добре се възприема от потребителите.

Уеб дизайна за един уебсайт, бил той фирмен, онлайн магазин, блог или друго има три основни цели – първата е да информира потребителя, втората да рекламира фирмата стояща зад сайта и третата е да продава в крайна сметка. Онлайн бизнеса е като всеки бизнес, той цели по-голяма популярност, а оттам и по-високи продажби. В дизайна за уеб са намесени понятия, като маркетинг, интуитивно, навигация, използване и ефективност в крайна сметка. Ефективността на един дизайн за мрежата се оформя, както от неговата визуална страна, така и от функционалността му. Значението на уебдизайна е огромно, когато стане въпрос за качество на уебсайта. Ако влизайки на сайта ви потребителя си задава въпроси, като какъв е този сайт, продава ли нещо, информира ли и други – значи дизайна не става!

Ако искате уеб дизайн, който става и работи за вас онлайн, то Уеб Дизайн България е вашия бранд. Не чакайте, а започнете онлайн инвазията си днес с качествен уебсайт!