Мода

5 начина да изглеждате женствено в панталон

Панталонът в костюм за жени често не изглежда женствен и е твърде формален. Но не се страхувайте от класическия комплект панталони и сако: имаме 10 идеи как да го носите ефективно.

За да изглежда стройно фигурата ви с панталон и да запазите женствен и изискан силует, опитайте се да съживите с тези комбинации.

  1. Секси риза

Ако сложите костюм панталон за вечерно събитие, допълнете с риза от бял шифон и черна дантела с разкопчани горни копчета и червено червило. За да се избегне отвратителен външен вид, якето трябва да бъде закопчано, а ризата загадъчно да се открива.

  1. Обувки за жени

Разреждането на строг образ с панталони може да подчертае женствената коса и обувките. За да подобрите ефекта, можете да вземете чанта и класическа обувка с тънък ток.

  1. Модерно излъчване

Ако се страхувате да изглеждате старомодни, забравете за класическото в модата. Изберете например яке в по-разчупен дизайн, за да не изглежда скучно.

  1. Разлика в текстурата

За да добавите стил към вашето изображение, играйте с различни текстури. Офис яке и блуза успешно разреждат стегнатата визия на някои модели панталони. За да избегнете разминаването в стилове се придържайте към една цветова схема.

  1. Поставете пончо на раменете

Опитайте се да хвърлите яке или жилетка върху раменете си, за да създадете активно изображение. За такава комбинация можете да замените ризата с парео жилетка с цветна щампа: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/жилетка-от-трико-щампа.

Не се страхувайте от панталоните: когато са правилно проектирани, те могат да бъдат женствени и модерни.