Без категория

Жените в поли винаги са на почит

moda-proletИзглежда, че изборът на женска пола е толкова скучен детайл, особено щом се касае за офиса.

Моделистите през този сезон представиха на публиката такива смели и екстравагантни възможности, които дори и най-пламените противници на този елемент няма да устоят на изкушението да се опитат сами по себе си.

Полата тип молив стана по-секси, защото дизайнерите предполагат да я шият с все повече творчеството и въображението на модните закони. Те не познават граници! Тези летящи гънки, невероятно шикозна коприна и шифон са с най-подходящите материали и широки колани. Тези модели: https://fashioncolors.bg/drehi-etiket/широка-пола ще направят незаличимо впечатление за всички около вас. С тях лесно се съчетават фини блузи, лека жилетка и пр., което ще накара всяка дама да се почувства като кралица.

Модата се връщат с плисираната пола и клин. Това е хитът на годината. Тези модели също така ви позволяват да създадете лека и летяща визия с пола. В същото време, тези опции ще отговарят както на елегантните жени, така и на дамите с по-елегантни форми. И можете да подчертаете линията на талията с колан или декоративен колан.

Не забравяйте за полите с форма на балон, круша, бутилка – те са стилни и модерни и могат да подчертаят благодатта на фигурата. Тези поли могат да се носят само от слаби жени, защото моделът им има и други опции.

Специално място заемат дантелените поли – те се носят с удоволствие от най-смелите модни жени. Те не са само за прожекторите, те са много проветриви и позволяват да ги носите със себе си всички комбинации. Те ще направят всяка жена елегантна и много модерна – ще се съгласите, че не всеки детайл от гардероба може да се похвали с такива предимства.

Женските поли могат да бъдат украсени с широки колани и тесни ремъци, бродерии, всички цветове и отпечатъци са позволени. Като цяло трябва да признаем, че през този сезон модните дизайнери дават възможност за фантазия на жените – няма ограничения, конвенции и изисквания.

Разгледайте и изберете от каталог на женското облекло: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women-dresses-and-skirts/women-s-skirts.