МодаШопинг

Едно нещо – три изображения: роклята за свободното време

roklq-za-svobodno-vremeЯрките отпечатъци , цветове, барок и готикстил, блузи с нагънати блестящи подгъви са скучни. Особено след новогодишната нощ, малко по-лъскави гирлянди, лъскави пайетии рокля, която може да се използва във всеки стил.

Ако търсите нещо различно в роклята за свободното време, то попаднали сте на правилното място:

# 1

Дори най-обемната рокля с доста прост печат е най-подходящият спортен шик. Съчетаването на такава с  груби обувки ще ви спести време. Ако търсите нещо по-семпло, но емблематично ще ви насочи в комбинация между рокля и маратонки или кубинки: 

# 2

Създайте интересна комбинация от минимум аксесоари и цветя. Те са почти винаги на мода в света на модата може само да изберете по всяко време – дрехи и аксесоари в тях. Раницата, която повтаря комбинацията от черни и сиви цветове в обратна посока , причинява асоциации с шахматната дъска. По същия принцип си заслужава да вземете и други аксесоари: ако шалът е сив, обувките трябва да бъдат избрани в черно. Ярката детайлност на изображението използва грим: червило в цвят череша или сянката на слива. Това ще направи изображението привлекателно и разрежда на цялостната цветова монотонност.

# 3

Комбинацията от черни и сини цветове хармонизира добре с геометрията: лаконичните диамантени обеци ще изглеждат идеално точно по този начин. С течение на времето, роклята може да се носи на улицата, да се комбинира в спортен шик – суитчър. Това изображение представлява съвършенство по отношение на основното облекло. Прави каквото искаш с него, обаче , ние не препоръчваме да комбинирате този образ с високи токчета. Изключение може да се направи само за масивни полу-ботушис гофрирана подметка и стабилна пета , те се комбинират с тъмно червило или графичен грим.

Ако тези предложения ви се струват достатъчно авангардни, смело може да ги добавите и в своя гардероб.

Не се колебайте да експериментирате, както в нови стилове, така и по отношение на модели дрехи.