Полезно

Ефективна поддръжка на Фейсбук страници

Хубаво е да правите качествена поддръжка на Фейсбук страницата си, а за да можем да сме полезни, ще трябва да се спрем накратко на пропуските, които много хора правят и това им коства много усилия и напразно хвърлени средства.

Трябва да имате предвид, че красивите истории се запомнят много лесно и точно те са това, което ви прави различни от останалите. Създайте своята интересна лична история.

Силно препоръчително е да свържете Фейсбук страницата си с всички останали канали, които използвате. Така вашите фенове ще имат цялостно наблюдение и достъп до вашия бизнес.

Добре е да използвате различни приложения в страницата си. Анкетите са винаги добре приемани от феновете, а чрез тях можете лесно да дискутирате актуални въпроси и да успеете да получите повече информация за предпочитанията на своите почитатели.

Разбира се, не всички приложение са добре приети от феновете, затова експериментирайте и намерете най- ефективните.

За да поддържате непрекъснато будно вниманието на потребителите, постарайте се в страницата ви да има поне 6 публикации дневно, презентирайки различни аспекти на вашия бизнес.

Съдържанието, което публикувате, трябва да е изключително качествено и свързано с бизнеса ви. Споделянето на уникални и въздействащи снимки и картинки, със сигурност ще увеличите феновете си.

Старайте се да задавате ясни и достъпни въпроси, така ще е по-лесно да получите отговор.

Имайте предвид, че нещата не се случват за един ден. Необходимо е достатъчно време, в което потребителите да свикнат с вашето присъствие и да си създадат навик да четат редовно публикуваното от вас.

След това ще започнат да ви харесват и дори да комуникират с вас. Необходимо е да преминете през всички етапи, за да създадете здрави връзки с вашите фенове. Все пак, доверието се изгражда бавно.

Не правете нищо без да анализирате резултатите. Анализът е изключително важен, за да можете да установите кое от всичко, което качвате на страницата си, работи.

Статията е написана от Роско Маринов!