Стил

По-стегнато дупе

drehi-dupeДнес ще обърнем внимание на една специална част от женското тяло – дупето. Няма да даваме съвети за тренировки или за отслабване и диети. Ще разкажем за онези 7-8 тоалета, които ще подчертаят дупето Ви, ще повдигнат самочувствието Ви и ще Ви накарат да се чувствате секси. Може би си мислите, че това точно не е най-силната част от тялото, но с правилно облекло, то със сигурност ще се превърне в такова.

Дънки с висока талия. Ако имате дънки или панталони с ниска талия, то трябва да знаете, че те са враг номер едно на стегнатото дупе, защото намаляват разликата в обиколката на талията и ханша. Това пък прави доста големи задните части, което не е добре. Така че не се замисляйте да си вземете по-дълбоки панталони.

 Еластичните материи ще повдигнат дупето и ще го направят да изглежда по-стегнато и секси. Скини моделите дънки са перфектни за тази цел.

Избягвайте поли тип балон. Строго забранено, ако искате да подчертаете задните си части. Най-добре заложете на тези с формата на тромпет.

По-къса пола или панталонки = по-разголени крака= секси ефект. Може би минижупите не са по Ваш вкус, но дупето е на първо място.

Заложете на хоризонтални линии по дрехите, които ще помогнат задните части да изглеждат по стегнати и прибрани към тялото.

Не слагайте поли от ефирни материи – те няма да Ви помогнат да изглеждате с перфектно дупе. Колкото по-тесни, толкова по-добре.

Черното е на мода винаги. Създава илюзия за по-слаби крака, а от там – за хубаво дупе. Белият цвят излишно уголемява цялото тяло, така че го избягвайте.

Ето с тези кратки и ясни съвети набързо Ви разказахме за онази специална част от женското тяло, която всяка жена смята за недостатъчно привлекателна. Но заедно с тях не забравяйте да тренирате и да се храните здравословно.