Без категория

Ползите от естествена био козметика

През пролетта не е трудно да приготвите естествени природни еликсири за кожата, с които да подсилите свежия и сияен вид. Тонизирането на кожата на лицето трябва да става всеки сезон, не само, когато познатите природни състави са налични. Тук може да поговорим за ползите от естествена био козметика.

Някои био съставки гарантирано ще повлияят общия тонус на организма и ще подмладят външния вид. Дори изненадващо, но специалистите дават гаранция това да стане между две и шест години.

По-грижовно отношение към тялото може да имате, отново с натурална био козметика. Дори в старта на пролетта да е сигурно, че спазвате някаква диета, то важно е да предотвратите увисването на кожата и появата на стри или поне предварително да се застраховате срещу тях с био продукти.

Ако в резултат на рязко отслабване кожата ви има склонност да увисва, то срещу този дефект ще помогне козметика с лифтинг ефект. Антицелулитни кремове ще направят процеса по отслабване по-комфортен.

Може да поглезите кожата на тялото си с овлажняващи и тонизиращи маски. В някои от тях съдържанието на морска сол ще е от полза, а в други комбинацията с етерични масла ще засили хидратиращия и ароматизиращ ефект.

Много по-силен ще е ефекта от био козметика, ако преди това вземете душ и направите пилинг маска, за да отстраните натрупалите се епителни клетки.

За още по-голям ефект от всички приложени грижи в програмата си вмъкнете и някои упражнения. Гимнастика и плуване са чудесен начин да засилите ползите от естествения състав и свойства на био козметиката.

Дори за 10 минутна тренировка всеки ден, ефекта от естествени био продукти ще е много голям. В летните и по-горещи дни може да не се натоварвате прекалено и интензивно. Разходка в парка или сред гората е достатъчно добра алтернатива.

Не забравяйте и да включите повече плодове и зеленчуци в менюто си. Те са богати на витамини и ще се погрижат за тялото ви отвътре, докато био козметика online ще се грижи отвън.

Източник: glasove.com