Без категорияМодаСтил

Обновете дрехите си – тюлът

Полите от тюл са актуални и тази пролет

 

12113Сигурно често се питате кое ли е новото модно решение, което дизайнерите да ни наложат. А сме сигурни, че още по-често търсите тази информация в популярните търсачки. Е, най-популярната от тях е направила класация, в която са събрани най-търсените модни решения и тенденции.

Тюлените поли

Тези феерични дрехи ни карат да се чувстваме като излезли от някоя приказка с принцеси или пък от популярен филм за самостоятелни жени в големия град. Сещате ли се кой е филма?

Те се комбинират отлично както с обувки на висок ток, така и балеринки, еднакво добре с кожено яке или пък с тениска.

Дрехите от тюл са много нежни, феерични и носят посланието за женственост. Въпреки че някои момичета предпочитат да ги съчетават с кецове, си остава класическото им носене с по-официални обувки.

Прекрасно стоят с едноцветни топове, къси или дълги, както и с тениски.

Спортен панталон с емотикони

Емотиконите отдавна са начин за изразяване на емоциите в интернет общуването. Когато ги видите в уголемен вариант като принт върху панталон, вече става наистина забавно.

Подобни модели са изключително впечатляващи и най-често са част от спортна визия.

Ако все пак не сте чак толкова не-ми-пука-как-ме-гледат-околните, съветваме ви да се спрете на флоралните мотиви върху тъмен фон.

Поли с дължина под коляното

Смятаме, а явно и много от търсещите в Интернет, че полите с дължина до и под коляното са изключително удобни и практични за ежедневието. Не всеки може, иска и се чувства удобно в дължина до средата на бедрата.

Пола с дължина до под коляното се среща в изключително разнообразие от модели – А-образен силует, висока талия, каре, тип молив, от деним, тюл, разкроена и т.н.

Изключително добре стоят моделите, които са били актуални през 50-те години. Те са с висока талия, свободна кройка и дължина малко над средата на прасеца.

Прекрасно се съчетават с обувки на ток със средна височина, в комбинация с топ или риза.