Без категория

Навиците на стилните и модерните жени

stilnite-jeni  Да бъдеш винаги стилна и модерна за някои сякаш е прекалено лесно, а за други – изключително сложна мисия, която сякаш никога няма да успеят да изпълнят. Тези жени, от втория тип, гледат на модерните и стилни мадами като на конкуренция и сигурно се чудят постоянно как успяват да постигнат съвършенството. Всъщност, това не е нито дарба, нито кой знае колко много средства. Добрият вкус и перфектният стил, всъщност, зависят от постоянството и от някои умения. Вижте повече подробности по повод навиците на стилните и модерните жени сега…

 

1. Те приготвят тоалета си предварително
Т.е. Когато виждаш една жена с перфектна визия на улицата по пътя за работа, докато вие бързате и даже нямате време да видите дали пък не сте с различни чорапи, знайте, че тези перфектните знаят какво да облекат още на предната вечер. На стола им сутрин вече ги чакат перфектно изгладената риза, панталона и дори обувките са лъснати!

 
2. Те носят правилното бельо
Не пестят пари от него, а напротив – залагат на луксозните сутиени и бикини, защото са наясно, че те са основна част от цялостната визия, а грешното бельо създава доста дефекти в крайния резултат.

 
3. Те имат свои идоли, на които да подражават по стил и модерно излъчване. Тези жени не са самоуки и не са фешън дизайнери, които да създават модата. Те просто прилежно я копират. Освен това, тези жени се вдъхновяват и от други такива жени с модни навици и умения като тях самите.

 
4. Те избират дрехи не според модата, а според фигурата си
Излишно е да казваме и повтаряме, че не е редно да се купуват дамски дрехи, които са на витрината и по модните списания, но на вас самите не седят добре. Все пак, повечето жени правят именно това. Обратно – стилните дами избират дрехите си според стила и фигурата си.