Без категория

Вдъхновяващи модни идеи за предстоящата пролет

moda-prolet  Пролетта може и да не е особено близо, но знаете колко бързо се изнизва времето и често ни хваща неподготвени – било то за важни събития, или просто за редовното обновяване на гардероба. Второто, категорично, е сериозна и неотложна задача за дамите, така че решихме да им спестим бъдещи проблеми и още от сега да ги зарадваме с няколко вдъхновяващи модни идеи за предстоящата пролет:

 

 Намалете грима за сметка на нов чифт обувки!
Така, първо на първо, 2016 година е модната година с минимален грим. В повечето случаи говорим или за естествена визия, или за чисто лице с един-единствен ярък акцент като сини сенки или ярко червено керемидено червило. И второ на второ, в сърцето на всяка дама винаги има място за още един чифт обувки, а тази пролет модерните обувки са уникални: с високи дебели токчета, в парижки леко мъжки стил и с много каишки!

 Да излезем по нощница!
Трендът нощница е лесен, но и атрактивен и доста смел. Той представлява свободни кройки на поли и рокли от сатен и коприна. Моделите напомнят дамски нощници и пенюари, а освен това са много комфортни и нежни. С такова облекло не е добре да се появяваме в офиса, но пък можем да пленим цялата тълпа на парти!

 Да направим офиса модерен със собственото си актуално излъчване!
Това е супер лесно! Продължете да ходите с костюм и успешно да съчетавате риза с панталон и сако с рокля, но заменете високите обувки с ниски. Нещо повече – заменете ги с удобни кецове, гуменки или маратонки. В този си вид никой офис дрескод няма да изглежда скучен или прекалено демоде, а напротив – актуален, стилен и младежки. Пробвайте да разнообразявате и цветовете. Черното и бялото никога не са били единствените варианти!

 

ИЗТОЧНИК: http://www.grim-senki.com/