Сертификат Коректна Фирма – проверяваме в интернет

Handshake of two glossy characters

Сертификатът “Коректна фирма” е иновативен проект, който представлява отличие, имащо за цел да изгради позитивно представяне на предприятията в интернет средата, а това е свързано със създаване на положителен имидж на фирмите, които предлагат и изпълняват услуги на изключително високо ниво.

Проектът е част от мащабна платформа, покриваща цяла Източна Европа, който в момента успешно навлиза и във Франция.

Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния и динамичен интернет, както и чрез набор от бързо развиващи се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите.

Най-новата техника предоставя достъп на клиентите към широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция. Всеки съвременен потребител търси новини за фирми, чиито услуги ползва или такива, към които проявява интерес – 90% от хората проверяват фирмата в Google, преди да й се доверят.

Коефициентът на мнения е сътворен на базата на специален алгоритъм. Това е цифрена съвкупност, която образува количеството негативни мнения по адреса на дадено предприятие, публикувани от клиенти в интернет пространството.

Всяка фирма е проверявана със специално изградена за тази цел програма за съществуващи срещу нея по всички интернет страници т. нар. Чувствителни Фрази – думи и изрази, негативно описващи дейността на дадено предприятие, подтикващи към неговата некоректност, както и други качества, заради които даден субект не подлежи на доверие и не е за препоръчване.

 След проверката на Коефициента на Мненията, в зависимост от нейния резултат, фирмата получава или не възможност за участие в проекта “Коректна Фирма”.

Само за година проектът се превърна в изключително популярно и уважавано, както от предприемачите, така и от клиентите отличие.

Платформата е изключително удобен инструмент за всеки потребител, който е част от  бързоразвиващата се и интензивна пазарна среда и иска лесно и удобно да се информира кои са признатите фирми, характеризиращи се с безупречна репутация.

 Всички фирми могат да бъдат открити на  уеб страницата на проекта, където основата за изграждането на имиджа е електронната визитка на всеки контрагент.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>