Тенденции в мъжкото обличане

majka-moda-drehiПрез изминалите векове се е смятало, че само жените се интересуват от мода. За тях търговците са доставяли платове от далечни земи за да задоволят и най-изтънчения вкус.Мъжете винаги са оставали на по-заден план.

В днешно време можем да кажем, че повечето мъже са по-суетни и от жените. Голяма част от мъжката аудитория отделят повече време за външния си вид и се застояват пред огледалото много повече от някои жени. Нищо лошо няма в това, защото вече съществуват и модни тенденции за мъже.

Има мъже, които са по-небрежни или меко казано по-непретенциозни по отношение на техния външен вид и за тях какво ще облекат не е от съществено значение. За наша радост и за радост на целия женски свят, техният процент прогресивно намалява, защото все повече мъже се радват да облекат хубави, модерни, нови дрехи, с които да се чувстват комфортно и да изглеждат добре.

Някогашните „мачовци“ се чувстваха удобно в своите обикновени  дънки, дънкови ризи, якета и обувки. Но днешните мъжки дрехи  не са толкова простички, защото  ако се вгледате в изящно изписаните  детайли по самата кройка или шев ще видите от колко голямо значение са те и как определят облика на всяка дреха, като я правят различна от другата.

Мъжката мода може да бъде също толкова цветна и пъстра като дамската. Достатъчно е да има подходящо съчетаване на цветове и форми .  Не е необходимо и не трябва да се ограничавате само с убитите тъмни традиционни цветове сиво и черно и производните на тя . Прибавянето на малко по-дръзки цветове към вашия гардероб не означава, че сте по малко мъжествени ! Вече можем да видим мъжки ризи в жълто, в лилаво, дори розово и пр.

Най-търсеният мъжки модел е с класическата ивица. Но вече могат да се срещнат и дрехи от щамповани платове, както и прибавяне на някои детайли към облеклото, без да бъдат претрупани, разбира се.

В стремежа си да впечатлят жените, мъжете често прибягват до традиционния начин на мислене, като се обличат в  „мъжки стил“ от миналото. Нека не забравяме, че времената се менят и днешната жена предпочита не „мачо“, а мъж с добър вкус към модата.

Вижте повече на www.e-drehi.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>