МодаШопинг

КОЕ Е ТВОЕТО БЕЛЬО СПОРЕД ЗОДИЯТА

dantelen-set-cheren-braleta-bikini-sexy-belio-seduce-me-1Всяка жена има определени модели и цветове бельо, на които залага в ежедневието или при по-специални поводи. Какво бельо да избереш за романтична вечер с твоята половинка ще разбереш в следващите редове.

 

ОВЕН

Ти си темпераментна и страстна! Определено не се задоволяваш с обикновено бельо и избираш винаги привличащи погледа модели. Носиш уверено дори животински принтове, червеното е един от любимите ти цветове и обичаш да демонстрираш своята огнена страна в нещо ярко!

 

ТЕЛЕЦ

Сатенънт е една от най-големите ти страсти! Ти обичаш експериментите и често разнообразяваш своята колекция от бельо. Обичаш нежните цветове с красиви мотиви като дантелата и цветята.

 

БЛИЗНАЦИ

В теб има две крайности – ти можеш да си срамежлива и затворена или секси тигрица! Избираш бельото според настроението си. Можеш да облечеш нещо изключително семпло или да заложиш на доста предизвикателен модел. Обичаш телесния цвят и прозрачните материи.

 

РАК

Ти определено обръщаш внимание на детайлите, въпреки външно да създаваш друго впечатление! Ти си кокетка, обичаш в бельото ти да има закачка и знаеш точно как да подчертаеш своята красота. Подходящи за теб са пастелните цветове и розовото.

 

ЛЪВ

Ти си суетна и обичаш усещането за лукс! Предпочиташ скъпото бельо и се чувстваш най-добре в него! Луксозната дантела и пришитите камъни са доста често срещани в твоята колекция. Леопардовите и другите животински принтове също подчертават лъвицата в теб.

 

ДЕВА

Ти си скромна и практична и за теб на първо място е удобството! Рядко може някой да те види в нещо по-предизвикателно, защото ти предпочиташ дискретните цветове и материи като коприна, ликра и памук.

ВЕЗНИ

Ти си мистична и тайнствена личност и разкриваш същността си само на този, който поканиш в своята спалня. Обичаш бодита, корсети и бюстиета с които да възбудиш въображението на своя партньор. Топлите цветове и дантелата преобладават в твоята колекция.

 

СКОРПИОН

Ти обичаш провокацията и определено си импулсивна личност! При теб винаги можем да открием нещо по-нестандартно и екстравагантно. Секси нощници, жартиери, дантела, сатен и какво ли още не! Разбира се, ти пазиш това само за своята половинка! В ежедневието залагаш на по-семплото бельо и предпочиташ комфорта.

 

СТРЕЛЕЦ

Ти си истинска съблазнителка! Обичаш да изненадваш партньора си и обожаваш секси бельо. Най-често в твоя гардероб можем да открием черно или черврно, а най-голямата ти слабост са бодитата.

 

КОЗИРОГ

Ти предпочиташ класиката. Невинаги си уверена в спалнята, затова на помощ идват push-up сутиените или полупрозрачните нощници. Избираш по-семпли и традиционни цветове, в които се чувстваш най-комфортно.

 

ВОДОЛЕЙ

В теб се крият две различни жени – невинна и страстна. Твоят любим цвят е лилавото, а за подвизите в спалнята предпочиташ предизвикателни нощници, секси боксерки и закачливи елементи.

 

РИБИ

Ти си романтична натура и предпочиташ нежното и чувствено бельо. Обичаш флоралните мотиви, дантелите и кремавите цветове. Понякога дори можем да намерим в гардероба ти и бляскави елементи като камъни и пайети.