За жените и цветята

Цветя за любимата

Цветя за любимата

Цветята са универсален подарък, когато става дума за жена. С повод или без, цветята никога няма да бъдат посрещнати с неохота. При всеки случай е най – добре да се доверим на опитен цветар, който притежава нужните умения, за да изработи очарователен букет за нашата дама според случая. Важно е да се знае все пак, че има правила и в поднасянето на букети.

Първо и задължително правило е цветята да са четен брой. След това трябва да съобразим вида на цветята като например всеизвестен факт е, че карамфилите у нас вече са станали символ на смъртта заради честото им използване в миналото по погребения и траурни процесии. Друго важно нещо е да се вземе предвид повода, за които се вземат цветята.

Например, когато се подаряват цветя за рожден ден, те трябва задължително да са богато украсени с панделки и всякакви шарени хартийки, докато, когато цветята са за Деня на Свети Валентин би било много по – добре да подарим букет от рози, който да е значително по – семпъл от този за рожден ден – без много целофани и украшения. Но като цяло всичко зависи най – вече от вкуса на жената. Изключително важно е мъжът да разбере по какви неща си пада неговата избраница. А това може би е най – лесното нещо за определяне.

цветя online

цветя online

Трябва само да се загледа в ежедневното и облекло, какви цветове предпочита – ярки или по – бледи, дали си слага обемни накити и по – тежък грим или предпочита по – нежни украшения и светли нюанси червило. Всичко това ще ни даде представа и за нейния вкус и това какви букети цветя би харесала. Най – добре би било ако знаем любимото и цвете. Тогава без значение от повода трябва да й подарим именно него. Ако дамата предпочита слънчогледи вместо букет рози, трябва да съобразим дори и да става дума за Свети Валентин. И защо не? Все пак целта е да зарадваме нашата половинка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>